Final Showdown

Door Freaky_Revolt op vrijdag 21 maart 2014 02:41 - Reacties (82)
Categorie: -, Views: 13.716

Deel 6 leest eerst de andere delen, dit is een doorlopend verhaal)


Ik ga naar mijn zus.
Het is avond en ik wil haar spreken om het met haar over te hebben dat mijn vriendin gevoelens heeft voor een ander en geknuffeld heeft. We praten de hele avond en om tien uur kijk ik op mijn mobiel.......

Mijn vriendin gaat deze avond naar haar vriend in opdracht van mij om te zeggen dat ze de relatie totdat wij eruit zijn op pauze te zetten.

Ik kijk op mijn mobiel omdat ik misschien nog een bakje koffie bij mijn zus thuis wil maar als mijn vriendin thuis is wil ik naar huis omdat ik wil weten hoe het gegaan is. Dus ik kijk op waar is mijn iPhone en zie dat haar mobiel offline is! WTF

Waarom offline waarom die geheimzinnigheid. Ik snap dat je niet gestoord wil worden daarom heb ik ook mijn telefoon op stil gezet bij mijn zus. MAAR WAAROM OFFLINE!!!!!

Het zaatje is gezet en mijn gevoel begint aan te geven dit is niet pluis. Dus als ik thuis kom geef ik aan dat ik een melding krijg wanneer de telefoon weer online komt. Ik zie dat ze om 21:13 voor het laatst online is geweest en die van Rogier ook. Krijg ik om 23:51 een appje van haar ik kom eraan.
Ik kijk waar ze dan is. Zit ze midden in akkers in en doodlopende weg bij een braakliggend terrein. Godverdomme WTF doe je daar. Waarom duurt het 2,5 uur om te zeggen dat je er tijdelijk mee stopt en waarom doen jullie dat daar ipv een café restaurant of bij hem thuis! Ik app mijn zus om te vragen wat ik in godsnaam moet doen. Moet ik het vragen of nu nog laten gaan. Mijn zus weet het niet maar geeft aan het afwachtend in te gaan en als het niet klopt haar dan pas te confronteren. Ik lig in bad en probeer met ademhalings oefeningen er voor te zorgen dat mijn hoofd niet uit elkaar spat.

Sandra komt thuis en zegt hallo vanuit de gang. Wil je nog wat hebben of gaan we naar bed? (Aan me dooie dood niet!) denk ik en zeg dat ik het eerst nog over vanavond wil hebben. Ik droog me af en trek mijn badjas aan en loop naar beneden en hoe was het bij je zus? Ik vertel wat we allemaal besproken hebben en waar ik met me zus naar toe ben geweest en precies wat ik deze avond allemaal gedaan heb. En wacht op haar verhaal.

Ja we zijn bij het restaurant ons dorp geweest hebben natuurlijk bijgekletst. En ik heb hem verteld waarom ik er tijdelijk een stop op zet. En dat was het. Oh ja ik heb wel nog een afspraakje met hem gemaakt over 8 weken om een motor toer te doen en dus bij hem achterop gaat. WTF DID U JUST SAY!!!!!!!

Ze zou afstand nemen tot wij eruit waren en zij maakt doodleuk een date. Mijn gezicht vertrekt en ze ziet dat ik not amused ben en kijkt me dan ook nog doodleuk aan alsof ik me aanstel. We dachten dat is pas over 8 weken dat zien we dan wel. Ik leg haar uit dat ik gekeken had waar ze was omdat ik naar huis of bij mijn zus wou blijven en dat haar telefoon op offline stond. Dat ik dat nogal dubieus vond en mijn gevoel toen me meteen aangaf hier klop iets niet. En dat ik op z'n zachts gezegd verbaast was op welke locatie de telefoon weer online kwam.

Haar gezicht sprak al boekdelen maar ze heeft haar best gedaan om er een mooi verhaal ervan te maken maar het was al te laat. Ik geloof haar niet meer. Ik weet dat er meer is en naar aandringen van mijn kant dat dit niet logisch is als je afstand doet van iemand doe je dat in een openbare gelegenheid en niet in de landerijen. Dan zegt ze sorry we hebben geknuffeld...........


En gekust.


Woest, woest is nog een understatement ik wilde op dat moment alleen maar weg, ik heb genoeg van de leugens, genoeg van haar, genoeg van de relatie. Ik storm naar boven terwijl we kibbelen en ik geef zeker 3x aan om eerlijk te zijn over wat en hoe het gebeurd is. Ze wordt zelfs kwaad op me omdat ze haar hele verhaal niet verteld zou kunnen hebben. BS natuurlijk als je gesnapt bent probeer je eerst om de dans te ontspringen en dan als dat niet lukt word je boos om dit als middel te gebruiken om eronder uit te komen. Ik ken de trucks ik heb zelf in het verleden ook met dit bijltje gehakt.

Ik ben aangekleed en pak mijn mobiel, sleutel en portemonnee en stap de deur uit. Wat Sandra zegt weet ik niet meer, ik kan niets meer van haar horen zien of ruiken. Ik scheur weg in mijn auto en stap plots op de rem remsporen achterland op het asfalt. Ik pak mijn mobiel en app naar Rogier (ik had zijn nummer natuurlijk allang in mijn mobiel gezet) ik app hem deze 4 woorden.

JIJ BENT DE MIJNE

En nu moet ik dan een keuze maken of ik zoek nu hem op of ik ga naar mijn zus. Hij heeft een vriendin en 2 kinderen. En ik kan zeggen dat dat zijn leven gered heeft. En ik bel mijn zus, het is al 0:40 dus kost het me een paar pogingen om haar te bereiken maar ik kan bij hun (natuurlijk) terecht.

En daar zit ik nu, na mijn verhaal gedaan te hebben mij verhaal te doen aan jullie.
Ik weet niet of ik nog doorga met de blog. Maar wees gerust IK WEIGER dit voorval me te doen breken. Zelfmoord of moord? mijn leven is meer waard en IK ZAL EN MOET ER NU VOOR DEGENEN ZIJN DIE NU HET BELANGRIJKSTE IS VOOR ME.......... EN DAT BEN IK ZELF!

Volgende: De stilte na de storm. 04-'14 De stilte na de storm.
Volgende: Moeilijke keuzes 03-'14 Moeilijke keuzes

Reacties


Door Tweakers user iamzero456, vrijdag 21 maart 2014 03:25

Natuurlijk ben je woest na zolang bij elkaar. Ze heeft een fout gemaakt en daar mag je best kwaad of verdrietig om zijn. Geweld lost echter niks op en zal je alleen maar als de mindere persoon in de situatie schetsen. Probeer zoveel mogelijk te slapen en je hoofd leeg te maken. Morgen kan je het beste met je zus er een goed gesprek er over hebben en het over je heen laten komen.

Als men het zo leest klinkt het natuurlijk als het eitje, maar dat is het natuurlijk niet! Het zal niet makkelijk voor je worden komende tijd, maar de menselijke geest is sterker dan men soms denkt.

Het enige wat ik van achter de computer nog verder kan zeggen is: hou je hoofd koel en doe geen onverwachte dingen, ondanks wat er gebeurd is. Rogier te grazen nemen of wraak op je vriendin is echt niet de oplossing.

Heel veel sterkte! :-O

Door Tweakers user Soldaatje, vrijdag 21 maart 2014 06:53

Volgens mij ben jij degene die een beetje aan het doorslaan is nu.
O jeej, ze hebben gekust, echt een reden om een eind te maken aan iemands leven.
Ik hoop dat de politie je oppakt en je een paar nachtjes laat afkoelen in een cel, dit zijn geen leuke grapjes.
Als je verstandig bent ga je verder met je eigen leven en breekt de relatie, simpel.

Door Tweakers user i-chat, vrijdag 21 maart 2014 07:28

hoer slet, en leugenaresse NEXT vandaag nog dumpen. doei doei...

sorry als dit bot over komt maar... er is niets mis met verlangens hebben naar andere mannen/vrouwen, er valt zelfs (ja zelfs wetenschappelijk) iets te zeggen voor het bed delen met meerdere partners...

maar op het moment dat je je iphone uitzet om er stiekum mee weg te komen, wetende wat dit met je partner doet, acht ik beneden elke peil, als het mijn moeder was die dit deed zou ik in der gezicht spugen, als het mijn vrouw was zou ik haar wurgen, en als het mijn dochter was onterven. maar hoe dan ook. zo ga je niet met iemands gevoelens om.

edit: trouwens @ soldaatje, niet te letterlijk nemen, als het zover is roept iedereen wel eens ik wurg hem, maar er zijn gelukkig maar weinigen die het ook echt zouden doen...

toch nog even @ freaky... wees ook niet boos op hem, jij hebt niets met hem te maken, en hij niet met jouw, in tegenstelling tot wat je denk / meent / wilt te moeten voelen, een vrouw is geen bezit dus je kunt nooit van hem verwachten van 'jouw vrouw af te blijven' ...

het is namelijk aan haar om hem te zeggen van haar af te blijven, en het is aan haar om geen avances naar hem te maken. zei (en zei alleen) heeft je ooit 'in voor en tegenspoed' enz beloofd hij niet... dus reken het hem niet aan... hij volgt gewoon zijn hart of zijn piemel net als jij ik en alle andere mannen... je kunt niemand bedriegen waar je in eerste instantie geen relatie mee hebt, en je kunt niemand afpakken omdat niemand ooit bezit is...

denk daar goed aan voor je besluit op wie je boos wilt zijn...

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 07:38]


Door Tweakers user Deshmir, vrijdag 21 maart 2014 07:30

Ik heb respect voor je hoe je er mee om gaat.

Maar ik denk dat dit toch echt de druppel is. Als zij haar heil ergens anders zoekt dan moet ze dat voor al doen.
Het is nu wel duidelijk dat ze dingen bij hem kan vinden die ze niet bij jou heeft.
En op zo'n achterbakse manier iets 'probere op te lossen' lijkt me ook niet de juiste houding.

Als ik jou was zou ik de eer bij jezelf houden, en het proberen af te sluiten.
Het wordt sowieso lastig om het achter te laten, maar weet dat je er altijd sterker uit komt.

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 21 maart 2014 08:20

Heb je al eens contact gehad met de vriendin van Rogier?

Door Tweakers user TeGek, vrijdag 21 maart 2014 08:21

Hij heeft een vriendin en 2 kinderen zeg je? Ik denk dat je er nu gewoon zelf uit moet stappen, de eer aan jezelf houden. en het ook bij zijn vriendin melden dat ze gewoon puur vreemd gaan. Het gaat pijnlijk klinken wat ik nu zeg maar ik kan je bijna verzekeren dat het niet bij knuffelen/zoenen is gebleven.

Is het jou huis? geef haar een week om te vertrekken. Je moet nu zelf knopen doorhakken en je kan een relatie niet oplappen als maar 1 partij dat echt wilt, en meld het echt bij de vriendin van die Rogier dat dit gebeurd is - Die dame zit namelijk in hetzelfde schuitje als jij nu.

Door Tweakers user neverkind, vrijdag 21 maart 2014 08:42

Soldaatje schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 06:53:
Volgens mij ben jij degene die een beetje aan het doorslaan is nu.
O jeej, ze hebben gekust, echt een reden om een eind te maken aan iemands leven.
Ik hoop dat de politie je oppakt en je een paar nachtjes laat afkoelen in een cel, dit zijn geen leuke grapjes.
Als je verstandig bent ga je verder met je eigen leven en breekt de relatie, simpel.
Na je een relatie hebt van zoveel jaar.. wel.. dat drukt een mes op je hart die steeds dieper en dieper gaat hoelanger je erover denkt..


On-topic:

Misschien is er even tussen uitgaan iets. Jij en je vriendin maken je gek.. Ook al ben je hier het slachtoffer stop er even mee, denk na in een rustige omgeven. je bent nu bijna continue in een plek waar je de gedachtes eraan kan koppelen..

Mijn opinie : Verlaat haar, ze heeft dingen gedaan die nog geen rooie cent waard is.

Door Slechte mensen, vrijdag 21 maart 2014 08:50

Ten eerste wil ik aangeven dat ik dit oprecht vreselijk voor je vind.
Toch moet je opletten met de boze uitspraken uit woede. Ik heb hetzelfde meegemaakt heel veel jaren terug, in mijn ''jeugd'' periode. Ik was woedend, ik heb een ''dreig'' smsje gestuurd met de melding dat als hij niet zou stoppen, ik bij hem thuis de ramen in zou gooien |:( , uiteraard in de jeugd tijd denk je niet aan een moord plegen (doe ik overigens nog steeds niet, legaal wat er gebeurd). Dat is dus afgelopen met een 16 uur taakstraf (puur een dreig smsje wat uiteraard nooit uitgevoerd is), maar vanaf dat moment in de recht zaal dacht ik van, waarom is zei dit waard geweest. zij heeft MIJ pijn gedaan, en nu doe ik mezelf ook nog eens pijn.
Het is nu belangrijk dat je aan jezelf denkt. Ook kan je je beter voelen door met zijn vrouw/vriendin een gesprek aan te gaan, jullie zitten immers in hetzelfde schuitje. Dit moet je uiteraard niet uit wraak doen, maar om haar te helpen ( dat is positief ).

Ook heeft het weinig nut om op hem boos te worden, uiteraard hij hoort van andermans vriendin af te blijven (hoewel ze niet je bezit is, ZIJ heeft JOU GEVOELENS in haar bezit, meer niet) Maar hij had veel kunnen proberen, als jou vriendin oprecht van jou zou houden, zou ze niks niet toelaten. De ''fout'' ligt dus bij jou vriendin, en niet bij hem.

Je kan haar uiteraard voor de keuze stellen, dat je per direct wilt weten voor wie ze kiest, pauzes gaan helemaal nergens over (waarom een pauze? waarom jou / hem aan het lijntje houden)
Of ze kiest voor jou, of ze gaat het huis uit. Zo simpel is dat.
Je kan uiteraard doorvechten, en ervoor proberen te zorgen dat zij haar gevoelens voor roger los laat. Maar jou gevoel en gedachten waartoe ze in staat is zal jij nooit vergeten (althans ik zou dat niet kunnen)

Ik zou je het advies geven om haar voor de keuze te zetten, je hebt duidelijkheid nodig. En om geen energie aan die roger te vergaren. Hij is het niet waard. Probeer met zijn vrouw/vriendin in contact te komen om haar ook duidelijkheid te geven (als ze het niet al weet) En uit je gevoelens bij je zus/vrienden en familie.

Door Tweakers user anti-rsca, vrijdag 21 maart 2014 08:56

Niet slim om ik vermoord hem hier publiekelijk te zetten. Je weet niet waar die kerel allemaal mee bezig is. Voor hetzelfde geld wordt hij morgen echt vermoord door iemand anders. Wie zal de eerste zijn waar de onderzoeker zullen naar kijken denk je?

Voor de rest... dump haar gewoon. Ze is je niet waard! Get your act back together and move on.

Door Tweakers user Pathogen, vrijdag 21 maart 2014 08:57

TeGek schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 08:21:
Hij heeft een vriendin en 2 kinderen zeg je? Ik denk dat je er nu gewoon zelf uit moet stappen, de eer aan jezelf houden. en het ook bij zijn vriendin melden dat ze gewoon puur vreemd gaan. Het gaat pijnlijk klinken wat ik nu zeg maar ik kan je bijna verzekeren dat het niet bij knuffelen/zoenen is gebleven.

Is het jou huis? geef haar een week om te vertrekken. Je moet nu zelf knopen doorhakken en je kan een relatie niet oplappen als maar 1 partij dat echt wilt, en meld het echt bij de vriendin van die Rogier dat dit gebeurd is - Die dame zit namelijk in hetzelfde schuitje als jij nu.
Wat hij zegt. Klop eens (anoniem?) bij die vriendin van hem aan :)

Door Tweakers user Salmon, vrijdag 21 maart 2014 09:28

Precies zoals hierboven al werd gezegd. Je bent het niet waard om jezelf op te geven om zoiets, als zij het niets meer waard vind dan mag ze gewoon lekker alleen verder gaan toch.

En jouw laatste regels gaan wel erg ver, zover moet je het niet laten komen. Zie in dat dat niks oplost en je veel beter met trots weg kunt gaan bij haar. ZIJ is het niet waard.

En ook zoals hierboven staat, ik zou 't ook gewoon tegen die vriendin van die gozer vertellen. Dan weet iedereen waar die aan toe is. Jouw vriendin doet wel echt kinderachtig (no offence), als zij iets met die gozer wilt oid moet ze dat toch lekker doen. Maar dan moet zij jou niet zo behandelen.

Ik zeg /quit die hap en verder gaan met JOUW leven. Dan zal alles vast wel goedkomen :)

Sterkte!

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 09:29]


Door Tweakers user Andros, vrijdag 21 maart 2014 09:56

Ja dit is kut, ja dit is vreselijk en nee, dit doe je niemand aan. Maar als jij je vriendin zo letterlijk bij gaat houden en compleet door het lint gaat omdat die telefoon twee uurtjes uit staat, dan kan ik wel begrijpen dat je vriendin het op een ander gaat zoeken. Vooral dat stukje komt mij nogal beklemmend over, je wil blijkbaar ten alle tijde weten waar ze is, met wie ze praat en gunt het meisje geen moment rust omdat je bang bent dat ze van je weg loopt. Zoiets loop uit de hand, logisch dat ze dan naar een ander gaat. Kleine tip, koel af, laat het meisje gaan want het vertrouwen in deze relatie is op deze manier genoeg verpest en zoek een andere metgezel waarbij het wederzijds vertrouwen er wel is. Niemand houdt er van voortdurend gecontroleerd te worden, dat gaat vroeg of laat nu eenmaal fout.

Door Tweakers user funk-e, vrijdag 21 maart 2014 10:12

Ik word een beetje bang van je...

Door Tweakers user DennusB, vrijdag 21 maart 2014 10:13

Ik snap alleen echt niet dat je zo je vriendin in de gaten houd via haar telefoon. Dat is toch een vrij ziekelijke obsessie als ik dat zo lees...
Verder natuurlijk wel erg vervelend en ik hoop dat je er rustig onder blijft!

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 10:20]


Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 21 maart 2014 10:21

Het verhaal van de TS is natuurlijk geschreven vanuit emotie. Ik lees veel reacties die gaan over het controleren van zijn vriendin. Wat je je daarbij ook moet realiseren is dat de TS in onzekerheid verkeert wat zijn vriendin wil. Het vertrouwen is in basis al beschadigd. Als de vriendin vervolgens "op gesprek gaat" dan vind ik het niet vreemd dat de TS enige verificatie wil hebben wat er gebeurd.

In een normale situatie vertrouw je op het verhaal dat na afloop verteld wordt. Maar dit is geen normale situatie. Omdat de TS geen vertrouwen had is daar controle in de plaats voor gekomen. En helaas bevestigd deze controle het vermoeden.

Ergo: de controle is een gevolg en geen oorzaak van de vertrouwensbreuk.

Door Tweakers user DennusB, vrijdag 21 maart 2014 10:28

-RetroX- schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 10:21:
Het verhaal van de TS is natuurlijk geschreven vanuit emotie. Ik lees veel reacties die gaan over het controleren van zijn vriendin. Wat je je daarbij ook moet realiseren is dat de TS in onzekerheid verkeert wat zijn vriendin wil. Het vertrouwen is in basis al beschadigd. Als de vriendin vervolgens "op gesprek gaat" dan vind ik het niet vreemd dat de TS enige verificatie wil hebben wat er gebeurd.

In een normale situatie vertrouw je op het verhaal dat na afloop verteld wordt. Maar dit is geen normale situatie. Omdat de TS geen vertrouwen had is daar controle in de plaats voor gekomen. En helaas bevestigd deze controle het vermoeden.

Ergo: de controle is een gevolg en geen oorzaak van de vertrouwensbreuk.
Door zulke controles in te voeren maakt TS het alleen maar erger.... dan is die relatie definitief naar de klote iig.

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 21 maart 2014 10:30

DennusB schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 10:28:
Door zulke controles in te voeren maakt TS het alleen maar erger.... dan is die relatie definitief naar de klote iig.
Dat ben ik met je eens.

Wat ik bedoelde te zeggen is dat ik heel goed snap waarom hij het doet. Dat ie er geen goed aan doet is punt 2.

Door Tweakers user DennusB, vrijdag 21 maart 2014 10:33

-RetroX- schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 10:30:
[...]

Dat ben ik met je eens.

Wat ik bedoelde te zeggen is dat ik heel goed snap waarom hij het doet. Dat ie er geen goed aan doet is punt 2.
Ik snap het ook wel deels, ik heb ook in zo'n situatie gezeten maar hij moet beseffen dat hij het momenteel alleen maar erger maakt. Als je zo bespied en in de gaten gehouden word zou ik ook naar een ander gaan waar het wel fijn is en die niet telkens vragen stelt.

Door Tweakers user AMD1800, vrijdag 21 maart 2014 10:36

Wat een enorme klotestreek. Sterkte!

Door Gammy, vrijdag 21 maart 2014 10:42

Volgens mij heeft zij het al erger gemaakt door niet eerlijk te zijn tegen TS over haar gevoelens/acties met 'Rogier'. Tuurlijk het is raar dat je iemand via zijn/haar mobiel gaat volgen wat hij/zij aan het doen is, maar ik snap het wel in TS geval.

Eens met RetroX dit is geen normale situatie.

Ik heb al je blogs gelezen Freaky_Revolt, en ik zie wel een aantal gelijkenissen met mijn eigen situatie. Alleen ik was het gelukkig nog optijd.( voordat er serieus fysieke afspraken waren tussen mijn vriendin en een ander.)

Zoals andere adviseren zou ik inderdaad afstand nemen van haar, want deze vertrouwensbreuk die gepleegd is zal altijd tussen jullie in gaan staan. Mochten jullie hier toch uit gaan komen samen zal je dit altijd in je hoofd houden en ga je hierdoor minder waardig voelen.

Tevens zou ik als ik jou was praten met de vriendin van hem. Zij verdient het ook om het te weten...

Sterkte met deze hele situatie

Door Tweakers user RobTweaks, vrijdag 21 maart 2014 10:42

DennusB schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 10:13:
Ik snap alleen echt niet dat je zo je vriendin in de gaten houd via haar telefoon. Dat is toch een vrij ziekelijke obsessie als ik dat zo lees...
Binnen sommige families van vrienden van mij kunnen familieleden elkaar op ieder moment van de dag kunnen traceren. Ze zweren er inmiddels jaren bij. Ik kan nou niet bepaald zeggen dat zij obsessief bezig zijn met elkaar...

Wie weet hoe lang TS en zijn vriendin al met elkaar hebben afgesproken dat ze elkaar op ieder moment kunnen traceren. Puur omdat dat handig is.

Door Tweakers user Cyphax, vrijdag 21 maart 2014 10:55

Ik denk dat je beter je pijlen kunt blijven richten op Sandra, niet die andere gast. Dat heeft geen enkel nut. Je krijgt daarmee niet ineens Sandra terug ofzo; zo werkt dat niet. Ik kan heel goed begrijpen dat je die kerel z'n nek wil omdraaien overigens, maar je kunt die neiging beter onderdrukken.

Het komt allemaal over alsof je Sandra gewoon niet meer kan vertrouwen en dan houdt het op. Het komt eerlijk gezegd ook over alsof zij de keus al heeft gemaakt en als dat zo is, dan moet je dat helaas gaan leren te accepteren. Ze kan wel doen alsof ze meegaat met jouw voorstel maar dat kan wel zijn om jou min of meer rustig te houden ofzo. Het is een flinke aanname, hou daar rekening mee, maar op basis daarvan krijg ik steeds sterker het vermoeden dat je haar beter kwijt dan rijk kunt zijn in jouw geval. Moet je kijken wat een stress ze je aandoet... en dat is zeker haar keuze. Het zou haar sieren als ze gewoon eerlijk aan jou vertelt wat ze wil en wat ze van plan is, maar ik kan me voorstellen dat je geen slapende honden wakker wilt maken. Helaas worden slapende honden vanzelf een keer wakker. :(

Door Tweakers user Luuk1983, vrijdag 21 maart 2014 11:01

RobTweaks schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 10:42:
[...]

Binnen sommige families van vrienden van mij kunnen familieleden elkaar op ieder moment van de dag kunnen traceren. Ze zweren er inmiddels jaren bij. Ik kan nou niet bepaald zeggen dat zij obsessief bezig zijn met elkaar...
Klopt, dat is meer dat ze kunnen zien of iemand al bijna thuis is van werk etc. Ik persoonlijk hou daar absoluut niet van. Ik hoef niet constant getracked te worden. En ik heb ook geen zin om alles uit te leggen. Niet dat ik wat te verbergen heb, maar alles valt verkeerd uit te leggen en ik heb er geen zin in dat ik constant mezelf zou moeten gaan verklaren.

Door Tweakers user BeefHazard, vrijdag 21 maart 2014 11:09

Als je hem vermoordt; denk je dat zij dan zo weer bij jou terugkomt? Denk je dat dat alles repareert? Het is te naïef om te denken dat dat alles fixt. Waar zorgt het wel voor? Even schetsen.
  • Jij gaat naar zijn huis
  • Jij steekt hem neer
  • Jij vertelt Sandra dat hij dood is
  • Sandra gelooft er niks van en rent weg
  • Sandra belt politie
  • Politie staat aan je deur
  • Politie pakt jou op op verdenking van moord
  • Rechter veroordeelt jou voor moord; 30 jaar brommen. Je bent geen professional, bewijs is dus overal, je hebt het gedaan, je bent een emotioneel treinwrak een een topadvocaat kun je niet betalen - verdedigen werkt dus echt niet.
Is dit echt hoe je wil dat dit eindigt?

Nu weer even terug naar de realiteit. Wat een kutwijf. Ja, dat moet je gewoon zeggen. Sandra is een kutwijf. Ze is een slet. Ze is een hoer. Ze gaat er zomaar met een ander vandoor. Dat is haar fout, niet de fout van die ander. Er komt een moment dat jij degene kan zijn die blijft vechten voor de relatie maar als zij al te ver met hem is, zul je daar vrede mee moeten hebben. Ik snap het - ik heb immers zelf ook een vriendin -, haar zomaar verlaten is iets dat je echt niet zou willen doen. Maar als ik jouw blog lees, denk ik dat ze al te gelukkig is met hem. Dat ze jou er naast houdt omdat ze al een relatie had met je. Je wordt aan het lijntje gehouden. Ze doet soms misschien wel alsof ze je vriendin is maar ze liegt. Ze liegt dat ze barst. Jij moet hierin de sterkste zijn en haar zeggen wat je denkt. Wat je van haar vindt. En dat ze na moet gaan denken over hoe ze verder wilt; of juist niet. Het zal heel erg veel pijn doen om het uit te moeten maken, maar wat heb je nu liever? Als je het uitmaakt moet je even rekenen met 3 maanden kapot zijn. Je hart breekt. Je bent een wrak. Maar daarna? Daarna gaat het leven verder. Daarna ben je verlost van de sleur die dit is geworden. Wees de slimste, blijf je eigen keuzes maken. En laat je vooral niet leiden door gevoelens van haat; jegens hem of jegens haar.

Door Tweakers user SuperflipNL, vrijdag 21 maart 2014 11:17

Hou de eer aan jezelf, maak je zelf niet gek. Hou in je hoofd dat jullie volwassenen zijn. Hoe moeilijk het ook is, probeer je niet te verlagen tot zulk gedrag. Je moet hier boven staan en er sterker uitkomen.

Ik snap dat dit heel moeilijk is, maar zoals andere al zeggen. Neem de tijd voor jezelf. Ga naar een plek waar je die prikkels niet krijgt (dus vooral niet kijken op de telefoon waar iemand anders is). Probeer je hiervan af te sluiten en meer innerlijke rust te vinden. Pas dan kan je een goede beslissing maken. Doorgaan of voor jezelf kiezen...

Dus kop op!! Soms is het leven even heel erg k#t, maar hier kom je sterker uit!

Door Tweakers user deuzige, vrijdag 21 maart 2014 11:36

Nou, doe ik ook maar mijn 2 cent in het bakkie dan:

Bespaar jezelf een hoop trammelant, ellende, verdriet en woede. Beeindig de relatie, en doe dit zo snel mogelijk met zo weinig mogelijk heisa. Je kunt (en zal) het nog wel gaan rationaliseren, nuanceren en gedachten richting "het was maar een keer, Het is het niet waard voor deze fout al die jaren relatie weg te gooien, <voor hier nog 100 lame excuses in>" de revue zien passeren. Je zal nog veel woede aanvallen krijgen afgewisseld met "luddevedduh" momenten (te herkennen aan de tearjerker muziek die je opzet) en een of twee keer jezelf ontzettend voor lul zetten aan het eind van ladderzat avonden/dagen.

En dat is als je er snel, efficient en kosten-/moeiteloos doet als mogelijk is. Als je dat niet doet wordt de leidensweg nog langer en de pijn nog pijnlijker voor je er vanaf bent en je weer kunt richten op de toekomst ipv. het pijnlijke verleden.

Waarom je dit advies zou moeten opvolgen? Ik heb zo bijna het zelfde meegemaakt als jij en ik heb voor het gene wat ik je nu adviseer te doen nog wat fases gehad waar ik doorheen moest. "ontkenning" was er een van. de gedachte "Neeeeh, ik ben paranoide, zoiets doet ze mij nooit aan" is er een die je gevaarlijk lang deel van het kadaver, dat je relatie nu eigenlijk is, kan laten uitmaken. De totale fatalistische fase heb ik nog gehad. de gedachte "als het dan toch kapot gaat, dan maar helemaal en zo spectaculair mogelijk kapot!" is daar kenmerkend voor.

Het eindpunt blijft in alle gevallen hetzelfde, allen de ritprijs die je betaald om er te komen kan verschillen.

"When The bitch be ho'in, ain't no point in bitchin' the ho but time to make the ho'in bitch pack up and go!"

Door Tweakers user Martijn.C.V, vrijdag 21 maart 2014 11:49

Eerlijk, ik had deze informatie al een paar reacties terug verwacht. Mijn ex vertoont een paar fundamentele overeenkomsten qua mindset, verwacht ook absoluut geen verandering! In mijn geval gaf ik haar de ruimte om te ontwikkelen, maar ze gebruikte die ruimte voor afstand.

Wraak nemen gaat niets oplossen, maar wel lekker boos blijven. Voor een gezonde periode, laat het maar lekker je systeem uit, geeft je een gevoel van controle over iets oncontroleerbaars.

Ik zou vriendin van Richard een keer apart nemen, en rustig je verhaal uitleggen. Vergis je a.u.b. niet in je mindset in dat gesprek. Je gaat iets vertellen aan iemand waarmee je een leven scheef gaat zetten, jouw emoties zijn (in ieder geval in het begin van het gesprek) irrelevant!
Als je twijfelt of je het haar moet vertellen of niet, denk dan maar terug aan je eigen onzekerheid/ontwetendheid, die kun je bij haar ontnemen.

Bovendien biedt het een lichte mogelijkheid tot vergelding, doordat jij het verteld ontneem je hem de kans controle over de situatie te nemen om t recht te praten.

Edit:
Door de reactie onder mij bedacht ik me het volgende: Je hebt in je zorgverzekeringspakket een x aantal sessies voor een eerstelijns psycholoog. Rond de 5 tot 7 sessies, welke mij toch hielpen (niet eerstelijns, dat was te licht, maar principe blijft). Eerste lijns kun je zien als dat jij ff je verhaal kan doen, met een objectieve kijk op de situatie, welke je handvaten kan geven om je weg terug te vinden.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 12:00]


Door Tweakers user Case-study, vrijdag 21 maart 2014 11:55

Ik zou haar zeggen dat ik hoop dat ze gelukkig wordt met hem en met de gedachte dat ze dat andere gezin naar de kl*te helpt (als hij dat voor haar achterlaat?) en zelf meteen vertrekken (teveel herinneringen zoals je al schreef)
en als steun (weet niet of het jouw muziekstijl is, de mijne op zo'n moment weer zeker wel (en ik had de tekst op de gevel van ons huis gekalkt!) luisteren naar/meeschreeuwen op: over en uit van de Osdorp Posse en Nembryonic...

Veel sterkte..

Door Tweakers user boombes, vrijdag 21 maart 2014 11:55

"Is het een keer niet kut is het klote" de situatie is héél herkenbaar, alleen had ik op dat moment geen familie om op terug te vallen (contactbreuk met vader en dat was ook de reden dat we samen moesten wonen) en ipv iemand die je niet kent waarmee ze ervandoor gaat was het een van me vrienden.

Ik ken deze gevoelens. Bij mij zijn er toch een behoorlijk aantal sessies met praat professionals overheen gegaan voordat ik deze gevoelens een plek heb kunnen geven.

Ik weet niet of je haar van te voren al zo controleerde? mocht dat zo zijn kan ik begrijpen waar het mis gaat. dan moet je ook over deze gevoelens gaan praten, waarom jij dat nodig vind.

Mijn vertrouwen naar vrouwen toe is blijvend geschaad door mijn ervaringen. (ik praat nu over 5 jaar geleden). Ik denk er bijna niet meer aan maar in sommige situaties, kan ik er gewoon niks aan doen om anders te reageren.

En dan nu de "bright side" voor je:
Ik heb een vriendin gevonden die op dit vlak ook redelijk beschadigd is. ze vind het ook niet erg dat ik af en toe mee kijk op haar telefoon of vraag wat ze gaat doen. Ze verteld het vrijwillig en door deze openheid merk ik dat ik die controle los kan laten. We zijn nu ruim 3 jaar bij elkaar en gaan vandaag samen een koopcontract voor een huis kopen.

Een andere brightside: voordat ik deze vriendin leerde kennen wist ik precies wat ik in een vrouw zocht en sommige tekenen kun je heel vroeg in een relatie al merken. en in de tussenliggende periode heb ik dus ook redelijk snel na een aantal dates makkelijk conclusies kunnen trekken dat die dates nooit in een relatie uit gingen monden.

Een levensspreuk voor je:
De japanners hebben een kunstvorm waarin gebroken voorwerpen (meestal dure ming vazen) gerepareerd worden met goud als lijm, dit om aan te geven dat: een object dat gebruikt is alleen maar mooier is omdat het historie heeft en een verhaal verteld.
http://4.bp.blogspot.com/.../Japanese+mended+vase.jpg

Het heeft mij veel rust gebracht toen ik zag dat dit ook echt waar was, daardoor ben ik weer in mensen gaan vertrouwen. Door de scheuren die zijn ontstaan, kun je zelfs de scheuren van een ander gaan waarderen en van kleine dingen genieten.

Door Tweakers user rocketno46, vrijdag 21 maart 2014 11:59

Ik snap je woede..

heb iets soortgelijks gehad: 6 jaar een relatie gehad, woonden al samen. ze zag het niet meer zitten, ik vertrouwde het niet. Ik kwam er achter dat ze afsprak met een ander. Proberen uit te praten en nog een kans gegeven. Paar weken later keek ik op haar telefoon, hadden weer afspraakjes gehad (gepaard met sex). Ben compleet geflipt, ben ook in de auto gestapt en woest weg gereden. Gepraat met vrienden, keuze gemaakt. Ik gaf haar een week om het huis te verlaten incl. inboedel van haar. Ik heb er een jaar over gedaan om alles weer op de rit te krijgen (financieel en psychisch). Maar ik weet wel dat dit een goede keuze is geweest.

Het is een hele zure appel waar je doorheen moet. Maar iemand wat aandoen lijkt met zoals al besproken niet de oplossing (heb dit ook overwogen).

Sterkte en denk aan je zelf!

Door Tweakers user Snikker, vrijdag 21 maart 2014 11:59

Je verdient veel beter, weg bij die muts! Geen hand vol maar een land vol. Er zijn genoeg mensen die dachten dat ze niet zonder iemand konden, om vervolgens een nog veel fijner leven te krijgen met iemand anders!

Houd de eer aan jezelf, zeg haar de wacht aan, en ga voor jezelf. Als je behoefte hebt aan vrouwelijke aandacht ga dan misschien maar op een dating site o.i.d. staan. Maar deze vrouw zou ik je af willen raden.

Door Tweakers user TIGER79, vrijdag 21 maart 2014 12:06

Misschien is er even tussen uitgaan iets
zeer slecht advies, zeker niet opvolgen... Uit het oog uit het hart, en dat klopt 100% ! Voor haar alleen maar een kans om bij diegene te zijn waar ze wilt zijn, hun band verstevigen, die o zo broodnodige bevestiging van die ander dat ze goed bezig zijn en voor elkaar gaan...
Als je het uitmaakt moet je even rekenen met 3 maanden kapot zijn.
Het is wel een iets langere relatie dan je misschien denkt, 3 maanden is al niet genoeg als je huisdier dood gaat, kan je verzekeren dat een relatie die aan jou kant niet over was letterlijk een rouwproces op gang zet, denk eerder aan een jaartje voordat het überhaupt goed verwerkt is ;)

Anyhow, lijkt me helder wat zij wilt, dus wat wil jij ? Aan een dood paard kun je eindeloos blijven trekken, maar het blijft een dood paard... Ergens zul je zelf op moeten geven, zoals deuzige aangeeft hierboven het ligt aan jou wanneer...
Laat die gast gewoon met rust, hij is niet de boosdoener, wel zou ik ook zijn gezin op de hoogte stellen, voornamelijk de vriendin. Niet eens als wraakactie maar simpelweg omdat ze uiteindelijk een lotgenote is, en indien zij voor het vreemd gaan kiezen gaan ze natuurlijk ook per definitie akkoord met de bijbehorende lusten en verantwoordelijkheden. Dit is er eentje van : dat je partner erachter komt (linksom of rechtsom) en dan zul je met de consequenties rekening moeten houden.
Succes met je keuzes !

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 13:14]


Door Tweakers user Fawn, vrijdag 21 maart 2014 12:17

Zoek de schuld niet bij die andere vent, maar bij je vriendin.
Zij zou je trouw moeten blijven, hij heeft geen verplichtingen naar jou toe.
Je druk maken over die andere gast lost niets op, zelfs als je hem zou vermoorden (theoretisch), dan zoekt je vriendin haar pleziertjes wel bij een andere man.

Laat je vriendin in de steek, ook al is de relatie zolang 'goed' geweest.

Door Tweakers user marcel87, vrijdag 21 maart 2014 12:19

Zoveel mensen, zoveel meningen, maar ik merk toch wel in ieders reactie eenzelfde lijn over het algemeen.

Voor mijn gevoel (ja ik heb ook de meeste blogs van je gelezen) kan je je vriendin met een scheef oog aankijken. Uiteindelijk lijkt het erop alsof zij er ook aan toe heeft gegeven om elke keer weer met Rogier in contact te komen... iets wat jij niet wilde en samen halfwat hadden besloten om niet meer te doen.
Eigenlijk (on)bewust gemeen, aangezien je vriendin je waarschijnlijk goed kent en weet hoe het bij je aankomt en/of hoe je het zult ervaren.

Misschien is ze zelf ook niet eerlijk tegen haarzelf, waardoor ze dat ook niet is voor dr omgeving. Niet rechtvaardig, ook geen excuus, maar daardoor zou het kunnen komen. Ik denk wel dat een poosje rust je goed zal doen en daarom inderdaad zoals de meesten al zeiden gewoon afstand moet nemen. Of dat tijdelijk of voor altijd is kan je natuurlijk altijd nog kijken... Ik denk namelijk dat je vriendin dan ook meer tot rust komt, misschien eens beter relativeert en ook weet welke kant ze op wil... net zoals jij. Niemand kan zeggen of het daarna weer goed komt, maar dat zal de tijd leren. Als iedereen er weer helder tegenaan kijkt en met openheid en respect naar elkaar kunt kijken, zal je dat veel meer opleveren dan de situatie nu. Mja wij hebben makkelijk praten... jij/jullie moet het doen.

Door Tweakers user Fasterinside, vrijdag 21 maart 2014 12:33

Sterkte kerel, ik heb helaas ongeveer hetzelfde meegemaakt. Kan mij erg vinden in jouw gedachten en ook in haar gedrag. Beste is om 100% voor jezelf te kiezen, zet alles op stop en werk er aan. Ik kan je garanderen dat je hier sterker dan ooit uit komt. En nu geloof je dat niet, ik deed dat ook niet, maar het is echt zo. Probeer iets te nemen waar je je op kunt focussen, sport bijvoorbeeld.

Never give up, stay strong.

Door Tweakers user Pewpew, vrijdag 21 maart 2014 12:34

Kies voor jezelf. Het lijkt mij tijd haar van je af te gaan zetten.
Ga er eventueel een weekje tussenuit met iemand, bijvoorbeeld je zus/broer..? Dan kun je kalmeren en rustig nadenken over de toekomst, JOUW toekomst.
Sterkte.

Door Tweakers user nIghtorius, vrijdag 21 maart 2014 12:39

één advies:

Dumpen die meid. Als je er toch weer ervoor "kiest" om dit op te lappen, dan verraad je jezelf alleen maar. Ik ben blijkbaar hier wat harder in. Bij eerste tekenen dat ze bij iemand anders snoept is het exit voor mij.

De truuk is om iemand te vinden die wel voor jou kiest. Helaas is je huidige "vriendin" niet die aangewezen persoon voor dit.

Sterkte.
En laat je vooral niet gek maken.

Door Tweakers user bjarky, vrijdag 21 maart 2014 12:45

Dit klinkt als mijn vele pogingen in het leven met dames.
Je doet zo je best en uiteindelijk trek je aan het korte einde.

Dit is klote, dit is vervelend en alle cliché daarbij.
Ik heb me afgelopen week nog verzopen in een fles whisky om erdoorheen te komen.

ZOals eerder gezegt wordt kun je HEM niets verwijten ook al is dat iets wat wij mannen vaak willen doen. Jouw vrouw/vriendin heeft dit bij je veroorzaakt.

Liefde doet de vreemdste dingen met je, je kunt van kwaad naar verdriet in enkele seconden gaan, maar ook weer blij als het wel goed gaat. Pas gewoon op met wat je zegt, als iemand jouw persoon linkt aan de blog hier of wat je verstuurd dan krijg je nog meer problemen.

Vergeet niet dat je niet de enige bent op deze wereld, en hiervoor in je vorige blogs wilde je de relatie oplappen. Nu is het simpel, ze gaat vreemd => weg uit die relatie en je gedachten erop zetten dat ze het maar zonder jouw moet doen.

Succes kerel.

Door Tweakers user arthur-m, vrijdag 21 maart 2014 12:55

Toen ik je verhaal las, was het alsof ik mezelf las een paar jaar geleden.
Boven wat hier allemaal al geschreven is (en ik hoop echt dat je dat leest en DOET) het volgende:

- twijfel niet over/aan jezelf. Als zij voor een ander kiest, dan laat ze JOU liggen. Wie is er dan dom? Zij toch zeker? Zij laat jou gaan, voor één of andere loser. Ze weet niet wat ze mist als je voor een ander kiest. Dus laat haar. Laat je eigenwaarde niet van haar afhangen, maar wees jezelf weer.
Ik lees dat je dat kwijt bent. Hoe weet ik dat? Been there. Dus: stop met denken, kap ermee. (op het moment dat je je dit realiseert, ben je er overheen. Dit duurt (zo te lezen) wel een jaar (of twee))
- praat met de vriendin van de kerel waar jouw vriendin mee loopt de seksen (wake up call: ze hebben echt al seks!) Ten eerste om haar de waarheid te vertellen, ten tweede om een klein beetje wraakvoldoening te krijgen.. Daarna:
- raak hem verder niet aan, doe hem niets, praat niet met hem. hij is je gedachten niet eens waard. Zorg dat je hem nooit meer ziet, spreekt, hoort, facebookt, whatevert.
- maak het uit, verdwijn, zie Sandra NOOIT meer, want elke gedachte aan haar, contact met haar, alles met haar wat je hebt, zal je pijn opleveren.
- Kies voor jezelf. Zorg voor sport, afleiding, leuke dingen, doe wat je altijd in je jeugd had willen doen. Je hebt nog veel tijd. Ga op jezelf wonen, haal banden met vrienden aan, wissel van baan, doe een make-over, doe alles wat goed voor JOU is. Het zorgt ervoor dat je weer wordt wie je bent. En op dat moment ben je er vanaf/over heen en ligt de wereld weer aan je voeten.

Sterkte!

Door Tweakers user Decipher666, vrijdag 21 maart 2014 12:59

Fuck echt ontzettend heftig dit.
Ik kan niets anders zeggen dan ontzettend veel sterkte en zoals alle andere reacties hier doe geen gekke dingen! Neem je rust, neem vrij van je werk maar boven alles confronteer Sandra met je gevoelens en zet er een punt achter. Dit geeft uit eindelijk meer rust en zal het makkelijker worden om het over je heen te zetten. En dat "makkelijker" is pas over een aantal maanden ben ik bang...

Door Tweakers user paror, vrijdag 21 maart 2014 13:13

Heftige blogs. Net even alles doorgelezen.
Als ik alles zou moeten typen wat ik er van vind dan ben ik nog even bezig. Zal het proberen in het kort uit te leggen:

Wanneer iemand vreemd gaat en geen spijt heeft(maak ik op uit je verhaal) dan is het sowieso klaar met de relatie, ook al heeft ze gevoelens voor die andere persoon. Het feit dat je je partner zo kwetst en er zelf niet mee zit.....walgelijk. Echt walgelijk. Het is ook geen "heat of the moment" want ze blijft lekker afspreken....

Zoals arthur-m al aangaf, praten, knuffelen, kussen. Wat een onzin het is geen brugklas. Er is natuurlijk al veel meer gebeurd. Knuffelen en kussen hoeft niet op een landweg dat kan je overal doen.

Zijn vriendin heeft ook het recht om dit te weten, het lijkt mij goed om het te vertellen. Zodat zij beseft wat een schapenzak die vent is.

Zoals anderen hier al gezegd hebben: Zij is het echt niet waard, dumpen en verder met je leven(makkelijker gezegd dan gedaan)

Ik wens je veel sterkte, makkelijk gaat het niet voor je zijn de komende tijd.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 13:14]


Door Tweakers user LollieStick, vrijdag 21 maart 2014 13:15

Ik heb zelf ook in een dergelijke situatie gezeten.

Mijn inmiddels ex ging er vandoor met een ander en hield mij in eerste instantie 'nog even aan omdat we toch al een relatie hadden'. Ik ben er achter gekomen doordat ze inconsequent begon te worden. Het één strookte niet met het ander. Een ander denkt er niet aan, de ander gaat er over nadenken en komt tot de conclusie dat het niet klopt.

Ik heb me ook lang stil gehouden omdat ik zeker wou weten wat er aan de hand was en ook met wie. Uiteindelijk heb ik haar geconfronteerd. Ze ontkende uiteraard glashard maar toen ik al haar inconsequenties op tafel gooide kwam het er toch uit. Dit was een zeer pijnlijk moment. Ook al weet je van te voren dat het zo is, het breekt je op het moment dat ze het je verteld. Bij alles wat ik daarna heb gevraagd en gezegd heb ik tot 3 moeten tellen om niet in woede uit te barsten. Door rustig te blijven en ook naar haar verhaal te luisteren werd me bijna alles duidelijk. Ik heb haar toen ook de vraag gesteld hoe zij het nu verder voor zich zag. Ze wist het niet en ze wou ook nog geen keuze maken. Ik heb hierop gezegd dat het niet om haar ging maar vooral om mij, als zijnde haar vriend, en haar nieuwe vriend. Zo lang zij voor zichzelf niet duidelijk had wat ze wou hield ze ons beide aan het lijntje.

Hierop barstte ze in huilen uit en ze gaf ook aan dat ze dat niet wou en dat ze er spijt van had dat ze dit allemaal gedaan had. Ik heb haar hierop nogmaals de vraag gesteld wat ze nu verder wil. Uiteindelijk kwam er uit dat ze dan toch voor hem koos waarop ik haar gezegd heb dat ze dan vanavond bij haar ouders moest slapen, de sleutel van mijn huis mocht inleveren en morgen een afspraak kon maken voor het ophalen van haar spullen. Dit omdat ik overdag gewoon aan het werk ben. Ze heeft hierop haar ouders gebeld die haar gehaald hebben. Haar spullen heeft ze later op afspraak opgehaald.

Nu, anderhalf jaar later kunnen we als vrienden goed met elkaar overweg. Probeer het hoofd koel te houden. Dreigen met zaken waar je spijt van gaat krijgen heeft geen zin en maakt de situatie alleen maar moeilijker. Hij treft hier geen blaam. Zij maakt de keuze voor hem of niet.

Stel die keuze niet uit, je hebt recht op het antwoord. Hoe pijnlijk deze ook is. Als het hoge woord er uit is en ze kiest voor hem dan kan jij ook verder met je leven al zal dat de komende tijd nog wel even moeilijk zijn. Kiest ze toch voor jou, dan moeten jullie knokken voor wat jullie waard zijn om dit tot een goed einde te brengen. Onthoud dat jullie hier dan hoe dan ook sterker uit komen!

Heel veel sterkte!

Door wildcat, vrijdag 21 maart 2014 13:17

Zielig blog. Als je hier al moordneigingen van krijgt... Misschien moet je eens echt iets gaan meemaken in je leven.

Door Tweakers user Electromonkey, vrijdag 21 maart 2014 13:19

Ik zou deze woede omzetten in afgunst, ZIJ belazerd jou, ZIJ maakt je gek (in de slechte zin), ZIJ is jou niet waard!

Stop ermee, begin opnieuw en denk alsjeblieft nooit meer aan zelfmoord.

Het zal zwaar(der) worden de eerste paar weken, maar zo kun je toch ook niet doorgaan?
Pak het probleem aan bij de wortel, de wortel is zij, een wortel die eruit moet!

Edit:
wildcat schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 13:17:
Zielig blog. Als je hier al moordneigingen van krijgt... Misschien moet je eens echt iets gaan meemaken in je leven.
Zielige reactie. Inlevingsvermogen heb je niet ontwikkeld zeker?
Elke situatie valt bij iedereen anders, niet te snel oordelen.
Als je verder niks te melden hebt, reageer dan lekker niet.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 13:24]


Door Tweakers user MrHarry, vrijdag 21 maart 2014 13:20

Zoals meerderen aangeven hier heb precies zoiets mee gemaakt en er achter gekomen omdat ik geen antwoorden kreeg... Agressie zal dit niet oplossen, laat ze maar lekker met zn 2'en de ***** krijgen, trust me hij gaat met zn vrouw en 2 kids ook echt nog wel shit krijgen!
die 2 verdienen elkaar gewoon want ze gaat gewoon vreemd en heeft schijt aan je, 0 respect voor je anders ging ze niet na 8 weken nog een motor tour doen met hem. Weet natuurlijk niet wat er allemaal tussen jullie verder speelt (heb wel paar vorige blogs van je gelezen dus kan wel gissen dat het niet helemaal 100% was).
Komt er op neer weg bij haar en indien mogelijk alle contacten verbreken, en verder gaan met je leven, zal de eerste paar weken/maanden super kut zijn maar als je goeie vrienden hebt (en familie zoals je zus) dan komt het goed.
Suc6 iig!

Door Tweakers user AJdeWit, vrijdag 21 maart 2014 13:21

mooi, vuile was buiten hangen...

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 21 maart 2014 13:37

wildcat schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 13:17:
Zielig blog. Als je hier al moordneigingen van krijgt... Misschien moet je eens echt iets gaan meemaken in je leven.
Hoi Rogier.

Door Tweakers user Zamorano, vrijdag 21 maart 2014 13:56

Heftig man!
Ik hoop iig dat je geen domme dingen doet, dat is het echt niet waard.

Ik heb je vorige posts ook allemaal gelezen, en eerlijk gezegd had ik de gebeurtenissen die je nu omschrijft wel verwacht.

Wat in vorige posts al bleek was dat je vriendin redelijk wat voor je heeft verzwegen mbt deze Rogier. En pas als jij doorvroeg of haar ging controleren, kwam je langzaam achter (een deel van) de waarheid.
Wat zegt dat over hoe zij naar jou kijkt?
Mijns inziens heeft ze dan gewoon geen respect meer voor je. Ze liegt omdat ze denkt/weet dat ze ermee weg kan komen. Dat doe je niet bij iemand waar je van houdt of claimt te houden. Punt.

Het is pijnlijk, maar het lijkt me dat je relatie gewoon niet levensvatbaar meer is. Zij respecteert jou niet, en jij zult haar niet meer vertrouwen. Wie zegt dat wat ze je nu vertelt wel de hele waarheid is?

Zoals anderen aanhalen zou ik idd de vriendin van Rogier op de hoogte brengen.
Zo heb je toch je wraak (je neemt de controle bij hen weg) en je helpt diegene die ook slachtoffer is in deze situatie.

Sterkte iig. Kies vooral voor jezelf en blijf naar de toekomst kijken.

Door Tweakers user 304087, vrijdag 21 maart 2014 14:01

Kom op niet gelijk aan gekke dingen denken maar sta er boven en schop haar de deur uit dat moet je altijd doen met mensen die je bedriegen. Of je maakt er en spelletje van en doet precies het zelfde om haar terug te pakken en erna is alles over tussen jullie.

Verder komen dot soort gevoelens bij iedereen wel naar boven alleen jij komt er voor uit, top.

Door Tweakers user GamingZeUs, vrijdag 21 maart 2014 14:04

Ik denk dat je gewoon moet scheiden

Ik snap niet dat je vrouw doet alsof ze dit maar zou moeten mogen. Hou het of geheim, of niet. Dit is belachelijk gedrag.

Het is duidelijk dat ze geen interesse in jou heeft. Dat is misschien ongeloofelijk voor je, maar dat is duidelijk wel zo. In een lange relatie, zoals een huwelijk, kan je daar niets aan doen als zij jou de kans niet geeft. Als een van twee aan het twijfelen gaat is dat nog erg lastig te redden.

Het enige dat je nu kunt doen is volledig stoppen met haar. Een advocaat je laten helpen met scheiden, en haar dat continu duidelijk maken. Het is niet simpel om te scheiden, wees daar dus klaar voor.

Onthoud in je hoofd simpelweg dat het helemaal klaar is. Dat je los van haar staat, en je "met de flow" gaat van dat process. Je moet proberen de situatie vanuit andermans schoenen te zien, alsof je de scheiding van je broer/zus aan het regelen bent.

Dit is een gestreden gevecht, jullie hadden jezelf geen kans gegeven. Nu moet je het bloeden stelpen en het gif verwijderen.

Je moet je realiseren dat het buiten jou om ging en dit nu van je af laten vallen. Alle andere manieren van doen leiden tot droevigheid of woede, en dat kan je nu niet gebruiken.

Je zal zien dat zij zal schrikken van je manier van doen, beterschap belooft, etc. Omdat zij eigenlijk ook niet wil dat het zo gaat. Tenzij ze zichzelf op een nieuwe manier gaat begrijpen, een manier waarop ze haar eigen verlangens en twijfels doorgrond, gaat dat helaas niets helpen. Je moet je dan ook hard maken voor haar droevigheid. Dat je boos bent en veel van haar houdt maakt niets uit, dat maakt haar niet beter.

Overzie je situatie, blijf kalm, neem redelijke acties.

Sterkte.

Door Tweakers user Waarnemer, vrijdag 21 maart 2014 14:20

Tijd geven een overspelige relatie te overdenken? Lijkt me niet. Je ben te boos, voorbij aan mogelijke vergeving, met haatgevoelens richting hem...
Kansloze situatie voor je relatie... stop.. hier..nu.. geen wraak... gewoon stoppen... je kunt verliefdheden simpelweg niet sturen of opleggen... het is zo verander je niets aan...

Of die ander het aan zijn vriendin vertellen moet.... laat hij het lekker uitzoeken... komt ook wel uit zonder dat je het zegt. Sneller dan je denkt.

ga iets leuks doen.. ontmoet nieuwe mensen... andere vrouwen...

kortom... have a life...

Door Tweakers user Frozen, vrijdag 21 maart 2014 14:53

Zij is de schuldige, hij niet.

Ga op dansles/sportschool etc. Leer nieuwe mensen kennen! :)

Door Tweakers user Monkeydancer, vrijdag 21 maart 2014 14:57

Wat wil je zelf precies? Ik krijg de indruk dat je nog steeds probeert de relatie te redden of nog daarop hoopt. Wat heeft het voor een zin als haar hart niet meer bij je ligt en zij jou niet meer lief heeft? Ze heeft een ander en aan haar te merken boeit het haar niet of zij vreemd gaat of niet. Het ligt aan haar en niet aan jou en je kunt jezelf niets verwijten. Verbreek jullie relatie en ga verder met je leven. Herwin je vrijheid en je zult vast wel weer iemand vinden waarop je kan bouwen. Zij is in ieder geval je moeite en tijd niet meer waard.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 14:57]


Door Tweakers user levik7, vrijdag 21 maart 2014 14:59

Wow, heftig verhaal man!

Maar 1 ding wat ik niet snap; de reacties.
En dan niet allemaal, maar degene die Sandra een slet of zelfs nog erger een hoer noemen.
Dus aan de TS:
Ze was 25 jaar jouw vriendin!
Verdedig haar!
Je geeft namelijk om haar. Nog steeds.

Dit betekend niet dat je door moet willen met de relatie.
Als jij geen dingen hebt achtergehouden ligt op het moment alles bij Sandra.
Je kan dus niks doen.
Hoe stom dit ook voelt.

Wacht op haar, waarschijnlijk zal zij voor die andere kiezen.
Daar verander jij niks aan.
Maar die ander kan niet zomaar een relatie beginnen met Sandra, hij heeft namelijk kinderen.
Dus ookal begint Sandra een relatie met die ander, het zal nooit zo zijn als hou het met jou was.
En uiteindelijk gaat ze dat missen. En misschien wil zij jou dan weer terug.
En misschien sta je daar ook wel voor open dan.
Maar goed nieuws!
Dat duurt minstens een half jaar :D
Dat betekend dat jij een half jaar de tijd hebt om te doen wat je wilt!
Geniet ervan.
Wat ik zou doen is naar India, Amerika of zelfs Nieuw-Zeeland gaan.
Huur daar een klein appartementje, zoek een nieuwe baan en doe alle dingen die je al eens wou doen!

Ps. Dit is ook heel goed voor je zelfontwikkeling en jou verhaal gelezen hebben kan jij dat wel gebruiken ;p

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 15:00]


Door sum, vrijdag 21 maart 2014 15:07

Heel vervelend. Jammer man.

- Vertel het de vriendin van Rogier, desnoods in een anonieme brief/email. Het komt maar al te vaak voor dat veel mensen in de omgevingen het al weten maar de partner nog niet en dat doet heel veel pijn. Niemand heeft de ballen of het respect om het te vertellen.
- Doe wat ik een paar post terug van iemand las, haar zo snel mogelijk het huis uit, ze gaat maar bij d'r ouders ofzo slapen, kan ze meteen opbiechten waarom. Ze is nog bij je omdat ze bij Rogier niet terecht kan, anders was ze al lang weg, ze gebruikt je nu voor onderdak, lekker makkelijk.
- Of je kunt natuurlijk je tijd nemen om zoveel mogelijk financiele zaken in jou voordeel te regelen en dan als zoete wraak haar in armoede en dakloos achterlaten. Hangt er vanaf hoe erg jullie financieel verwoven zijn. Niet dat zij straks ook nog met je huis en auto er vandoor gaat.

Door Tweakers user Gamebuster, vrijdag 21 maart 2014 15:08

Ik kan weinig erover meepraten gezien ik nog niet eens geboren was toen de schrijver de relatie begon, dus ik zeg maar gewoon: Sterkte en doe geen gekke dingen.

Door Tweakers user auto660, vrijdag 21 maart 2014 15:17

Hond kwijlde over toetsenbord, even met de mouw schoonmaken maar daarbij heb ik op het verkeerde knopje gedrukt...

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 15:18]


Door Tweakers user Niaca, vrijdag 21 maart 2014 16:07

Haar zsm het huis uitzetten.
Vriendin van haar vriend inlichten (die wordt hier ook zwaar genaaid)

Ga op vakantie en relax.

Ik wens je veel sterkte in de komende dagen/weken.

Vaak is een tijd gedwongen gescheiden van elkaar zijn een eye opener, misschien kun je wel zonder haar of misschien komt zij tot de conclusie dat zij toch niet zonder jou kan.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 16:15]


Door Tweakers user Gertjuhjan, vrijdag 21 maart 2014 16:14

Kut situatie, Ik heb het gedeeltelijk ook meegemaakt, maar mijn vriendin zegt dat ze voor mij gekozen heeft.(zoals je hoort, ik heb er nog niet zo een goed gevoel bij).

Probeer rustig te blijven en geef niet te veel de schuld aan de man. Hij gaat ook zijn hart maar achter na. Ik heb ook behoorlijk een tijd mij boosheid gechanneld naar die lul waar mijn vriendin voor was gevallen. Het had geen zin.

Gelukkig wist mijn vriendin wel wat ze wilde en het speet haar enorm. We zijn nu aan onze relatie aan het werken en ik hoop dat het goed komt.
Het is wel, dat in jou geval, je vriendin het ook echt moet willen. Want anders zal het niet werken en dan ben jij degene die het onderdak regelt en voor de rest spreekt zij af in de weilanden.


Aan anderen: Is het jullie ook opgevallen dat de blogger niet meer heeft gereageerd, ik maak me wel een beetje zorgen.

Door Tweakers user Bulkzooi, vrijdag 21 maart 2014 16:23

Freaky shit hierzo: een blogpost met een doodsbedreiging. Ik ga maar effe melding maken aan tweakers.net (in de persoon van Wilbert)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 16:27]


Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 21 maart 2014 16:23

Gertjuhjan schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 16:14:
Aan anderen: Is het jullie ook opgevallen dat de blogger niet meer heeft gereageerd, ik maak me wel een beetje zorgen.
De TS is zelf niet heel actief in de reacties. Meestal gaat er een dag overheen nadat hij iets geschreven heeft.

Daarnaast heeft ie goed contact met zijn zus die hem vast ook wel in de gaten houdt.

Door Tweakers user Ample Energy, vrijdag 21 maart 2014 16:24

Ik kan zelf niet echt iets toevoegen. Ik heb alle blogs heel snel na plaatsing gelezen en leef erg met Freaky_Revolt mee. Ik heb gehoopt dat het goed zou komen tussen hen, maar na deze blog geloof ik daar zelf niet meer in en nu hoop ik alleen dat het hem goed gaat. Ik zou dan ook adviseren zo snel mogelijk de relatie te verbreken, maar ik heb zelf, gelukkig, nooit met dit bijltje gehakt. Er zijn genoeg reacties geplaatst die wel goed advies geven, ook van mensen die wel weten hoe een situatie als dit is en die nu weer te boven zijn gekomen. Ik hoop dat Freaky_Revolt er niet al te lang over doet om dit ook te boven te komen en dat hij genoeg steun krijgt van de mensen om hem heen.

En vergeet niet, zelfs op internet zijn er mensen die met je meeleven, je positieve gedachten sturen en je het allerbeste wensen. Probeer je woede onder controle te houden. Kalm blijven hoeft allemaal niet, maar je kunt toch niks meer veranderen.
Gertjuhjan schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 16:14:
Aan anderen: Is het jullie ook opgevallen dat de blogger niet meer heeft gereageerd, ik maak me wel een beetje zorgen.
Niet dat ik denk dat hij wat ergs heeft gedaan, maar ik hoop dat het een beetje met hem gaat en vrienden/familie om zich heen heeft. Ik wacht eigenlijk wel al de hele dag op een reactie.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 maart 2014 16:26]


Door Tweakers user sschalkwijk, vrijdag 21 maart 2014 17:00

Ik volg je blog al even en wil je allereerst heel veel sterke wensen.

Maar ook wil ik je een ander advies geven dan veel van het bovenstaande, omdat ik weet dat een dergelijke fout vanuit een ander te vergeven is. En er weer een goede relatie op te bouwen is. Ik geloof daarnaast ook in tweede kansen, maar dat een tweede kans wel verdient moet worden.

Zorg dat je een goed gesprek met haar hebt en ga rustig dat gesprek in. Op basis van dat gesprek kan je een besluit maken. Vaak kan dit voor een goede afsluiting zorgen dat vervolgens voor extra rust zorgt. Wel heel belangrijk is om haar het volgende echt duidelijk te maken aan het begin van het gesprek. (Zet haar gerust voor het blok, dat deed zij immers ook tegenover jou.)
- Als zij niet snel een keuze maakt, maak jij hem (anders krijg je zoals velen zeggen geen rust. Zorg ervoor dat je ook een keuze van haar hebt hebt binnen een voor jou acceptabele termijn.)
- Als ze verder wilt met de relatie is het aan haar om jou vertrouwen terug te winnen. Zodra het vechten voor de relatie niet vanuit haar wilt komen, weet je eigenlijk wel genoeg.
- Verwacht van haar dat ze volledig open is vanaf nu. (sluit eigenlijk aan op het vertrouwen terugwinnen) En maak haar dat duidelijk.

Door Tweakers user stftweaker, vrijdag 21 maart 2014 17:13

Laat je nooit gek maken voor een vrouw. Vrouwen kunnen heel ver gaan. En vooral te manipuleren. Laat je echt niet gek maken. Blijf kalm en kool. En zeg, ik wens je veel succes. Maak afspraak voor de spullen en dingen te regelen en klaar. Ja daar moet je sterk voor zijn. Maar hey als je iemand wil vermoorden dan ben je ook wel sterk :). Scheelt weer jailtime. En dat allemaal voor een vrouw.....

Door Tweakers user 3DDude, vrijdag 21 maart 2014 17:20

Respect dat je dit zo deelt Freaky,

Ik heb delen van de blog gelezen:
De situatie is KUT.

Ik ben verre van de relatie expert :P

Maar de feiten op een rijtje:

- Je vriendin vind een ander leuk
- Je vriendin gaat vreemd? (second love?)
- De vriendin van die andere gast - waarmee ze gaat - weet van niks en heeft 2 kinderen?

Wat dacht je van die vriendin van die andere gast is een keer bellen/ praatje maken?
Kijken wat die ervan vind..?


De optie van iemand vermoorden wat iemand hierboven al aanhaalde is niet zo handig. Maar ik verwacht dat, dat niet gebeurd en dat die uitspraak 'in the heat of the moment' is gebeurd.

Wens je veel succes / sterkte met de komende periode en houd ons op de hoogte denk ik?
Wellicht dat 'van je af schrijven' ook werkt. :)

Door Tweakers user SamD, vrijdag 21 maart 2014 18:17

Laat haar barsten, laat hem barsten, ze zijn het beiden _duidelijk_ niet waard.
Zoals je al aangeeft, kies voor jezelf.

Je heb (vermoed ik) nog geen kinderen, dus ook geen trammelant voor later.

Je blogs zijn echter altijd goed geschreven en interessant, succes met je keuzes.

Door Tweakers user goovy75, vrijdag 21 maart 2014 19:23

Jullie besluiten iets en ze houdt zich er niet aan. Ze maakt zelfs een afspraak met hem.

Ik heb het gevoel dat ze je aan het lijntje houd en niet durft om het uit te maken.

Ipv hem vermoorden kan je beter die vriendin/vrouw van hem benaderen.
Misschien weet ze wel van niets.

Hoe dan ook hou de eer aan jezelf en laat je niet gek maken.

Genoeg vrouwen op de wereld.

Ga er gewoon ff uit met vakantiegeld of spaargeld.
Alleen of met vrienden maar zeker niet met haar.

Als ze ziet dat het goed gaat met jou gaat ze zich wel anders voelen.
Misschien gelukkig of zelfs jaloers.

Neem afstand. Laat je verwennen. Ga op een terras een halve dag zitten met zon en bier.
Kijk naar de mensen. Zijn ze gelukkig en kijk dan naar jezelf. Misschien gaat het wel beter met jou dan hun qua zorgen.

Denk niet wat zij allemaal kan uitspoken dat hou je toch niet tegen.

Misschien over aantal jaar gaat het beteret jou dan haar. Misschien wilt ze dan wel terug maar je. Denk dan payback time en zeg lekker nee. Onthou de leuke dingen maar vergeet niet de minder leuke. Daar leer je van.

Op jou leeftijd zijn er wel meer leuke vrouwen die het ook zo gegaan is met hun man.

Die kan jij "pakken".

Suc6 Life is too short to be down.

Door Tweakers user MaD_co, vrijdag 21 maart 2014 20:26

gast... zoek hulp ...

wat kan hij er helemaal aan doen? uit je vorige blogs kan ik niet opmaken dat hij jou ook kent?
wie weet wat je vriendin hem allemaal wijs maakt nu.
als ze zegt dat jullie al uit elkaar zijn zal hij die gewoon aannemen.
dan zou je hem wat aandoen voor haar leugens.

maar als het zo in jou hoofd omgaat misschien maar beter voor de maatschappij als ze jou opnemen

Door magalaan, vrijdag 21 maart 2014 20:42

Hoi Freaky_Revolt,

ik heb met je te doen. Naar voor je. Dit is een rotsituatie om in te zitten en je gevoelens gaan door een achtbaan. Het gevoel van zekerheid is weg en het lijkt alsof de bodem uit het bestaan valt.

De vraag is wat je nu moet doen. Mensen praten heel gemakkelijk over kappen, maar daar moet je ook emotioneel eerst voor klaar zijn. Velen zien ook over het hoofd of weten niet dat het hier om een relatie van 25 jaar gaat. Een relatie van 25 jaar gooi je niet weg als kapotte schoen. En wees gerust dat geldt voor jullie allebei. Probeer het ook eens uit het oogpunt van de ander te bekijken, want dat is essentieel in een relatie.

Jij begint je nu pas druk te maken om je relatie, zij waarschijnlijk al veel langer. Vrouwen stellen doorgaans meer eisen aan een relatie dan mannen. Ze willen geborgenheid, maar ook romantiek en die willen ze ook voelen. En ze willen dat een relatie ergens naar toe gaat en niet alleen maar doorsukkelt. Mannen zijn gemakkelijker, we hebben het toch goed samen, we hebben dit toch al lang uitgepraat, dus waarom problemen maken?

Ik denk dat je een fout gemaakt hebt door je vriendin's gangen na te gaan. Een relatie is gebaseerd op vertrouwen en wantrouwen past daar niet in ook niet als die achteraf terecht blijkt. De vraag is ook of het je goed gedaan heeft. Het feit dat je vrouw het aanlegt met iemand die vrouw en kinderen heeft, kan je ook zien als een vorm van veilig vreemd gaan. De kans dat zo iemand jouw relatie verstoort is namelijk veel kleiner. Het kan van haar kant een poging zijn uit te vinden wat ze nu werkelijk wil, en ook meemaken wat ze bij jou kennelijk niet vindt, maar je niet aan het verstand kan brengen.

Zo een romance had voorbij kunnen gaan zonder dat jij er ooit achter was gekomen. En onwetend daarvan had je er ook niet onder geleden. Het kan ook zijn dat ze wilde dat jij er achter kwam in de hoop dat je het zou veranderen. Ik lees iets over weer zelfstandig moeten worden. Je kan om zulke dingen heel boos worden, maar mensen kunnen wel degelijk uit elkaar groeien, en het is nu eenmaal niet de natuur van de mens om dan de relatie te verbreken, ze gaan de wereld weer verkennen om erachter te komen wat ze nu eigenlijk willen.

Ik denk dat het aan jou is om te verklaren wat je nu zelf wil en dat ook in daden om te zetten. Als je er niet mee kan leven dan is het beter om uit elkaar te gaan, voor het verder escaleert. Je kan haar ook verklaren dat je haar niet kwijt wil en je beste beentje gaat voorzetten om haar te geven wat zij wil. Jij kan toch ook romantisch uitstapjes op de motor maken? Als je een succesvolle relatie wil onderhouden zul je toch in de behoeften van de ander moeten willen voorzien.

Op basis van wat je vertelt, zie ik het niet per se als een verraad dat ze zegt dat ze over acht weken met hem op motortocht gaat. Meer als een uitdaging aan jou om te laten zien dat jij het serieus meent en waar haar verlangen ligt. Het is nu aan jou om te laten zien dat je echt om haar geeft. Echt om iemand geven is meer dan de emotionele uitbarsting van iemand die zijn veilig gewaande bezit kwijt raakt. Werkelijke liefde laat je zien door wat je voor de ander over hebt.

Is dat een risico om nog meer gekwetst en vernederd te raken? Niet echt. Als het daarna toch uitgaat zal het je de voldoening geven dat je weet dat je er echt alles aan gedaan hebt, en tevens dat jullie echt niet voor elkaar bestemd waren. Ofwel in plaats van je eigen gevoel uit te leven probeer je in de gevoelens van je partner te verplaatsen, dat heeft ze na 25 jaar echt wel verdiend. Je kan dit zien als een verraderlijke stoot in de rug, maar ook als haar laatste poging om nog iets van de relatie te maken door jou uit te lokken te veranderen. Bedenk dat vrouwen meer geven om relaties als mannen.

Als je vindt dat je al de ideale man bent en niets toe te voegen hebt, dan kan je het inderdaad beter uitmaken. Ik krijg niet de indruk dat jouw vriendin een lellebel is die dit haar hele leven al doet, eerder iemand die de sleur van haar relatie zat is. Ik lees verder niets over kinderen bij jou, en dan speelt dat denk ik nog meer.

Om die andere man zou ik me verder niet bekommeren, die is in het hele verhaal onbelangrijk. Zijn huwelijk proberen te ruïneren, lijkt me ook niet iets waar je later heel trots op zult zijn, tenslotte zijn er ook kinderen in het spel. Ik zou me liever richten op het eigen gedrag en wat je daar aan kan veranderen want daar kan je toch het meeste aan doen, en ligt ook je beste kans. En je vrouw allerlei dictaten stellen, zoals je mag niet meer met hem omgaan is kinderachtig voor volwassen mensen, dat gaat echt geen succes worden. Als jouw vrouw niet tevreden is met de relatie, gaat dat echt niet werken. Is het maar een voorbijgaand iets dan wordt ze alleen maar naar van die controle en opsluiting van jou. Het is tenslotte geen kanariepietje.

Het is aan jou om te laten zien hoeveel je echt van haar houdt, maar misschien heb je er zonder bij stil te staan haar al langere tijd als een meubelstuk behandeld en vind je het moeilijk om je daarvoor in te spannen. Misschien beschouw je het als vrouwelijk gezeur. Prima maar dan moet je ook aanvaarden, dat je gewoon niet genoeg van haar houdt om te veranderen. Het is echter naïef om te denken dat met "jij zit fout" je je relatie gaat redden.

Je relatie zit in een crisis, als het je wat waard is om deze te redden dan zet je je beste beentje voor. Als het niet lukt, heb je in ieder geval je best gedaan en het zal je helpen bij een volgende relatie. Het is ook altijd beter om positieve dan negatieve stappen te ondernemen.

Hoe dan ook het zal niet gemakkelijk voor je zijn, en ik wens je heel veel sterkte. Wees gerust, uiteindelijk komt het allemaal weer op zijn pootjes terecht of de relatie nu doorgaat of uitgaat. Evenmin ben je de enige die crisissen in zijn leven moet doormaken, allemaal worden we er vroeg of laat mee geconfronteerd, en het is dan dat we ons ware karakter kunnen laten zien.

Mediteren en wat cursussen volgen om dichter bij je zelf te komen is heel erg behulpzaam in zulke situaties. Om deze situatie te overwinnen moet je sowieso als persoon groeien.

Ik wens je heel veel sterkte!

Door Tweakers user Spekkie88, vrijdag 21 maart 2014 21:55

magalaan schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 20:42:

Het is aan jou om te laten zien hoeveel je echt van haar houdt, maar misschien heb je er zonder bij stil te staan haar al langere tijd als een meubelstuk behandeld en vind je het moeilijk om je daarvoor in te spannen. Misschien beschouw je het als vrouwelijk gezeur. Prima maar dan moet je ook aanvaarden, dat je gewoon niet genoeg van haar houdt om te veranderen. Het is echter naïef om te denken dat met "jij zit fout" je je relatie gaat redden.
Ik ben het gedeeltelijk met je eens dat je het ook van de andere kant moet proberen te bekijken. Echter heeft Freaky_Revolt dit in eerdere post ook al aangegeven dat de relatie meer een sleur is geworden en dat dat waarschijnlijk de aanleiding is geweest van al dit alles en dat dit meer zijn eigen tekortkoming is geweest.
Daarna heeft hij ook aangegeven (ook aan zijn vriendin) te willen vechten voor de relatie en stappen ondernomen om juist aan ZICHZELF te werken. Zijn vriendin geeft ook aan de relatie niet zomaar op te willen geven.
Vervolgens vraagt hij aan zijn vriendin om de gunst Rogier tijdelijk te zien, mijn inziens geen abnormale vraag. Vriendin stemt hiermee in en maakt een afspraak met Rogier om er een punt achter te zetten. Vervolgens komt Freaky_Revolt (de manier waarop zou je onder "bespieden" kunnen scharen) erachter dat in plaats van er een punt achter te zetten er vrolijk verder "geknuffeld" wordt.

Van welke kant je dat ook bekijkt ben ik persoonlijk toch van mening dat dat een behoorlijk steek in de rug is en zou ik er zelf per direct een punt achter hebben gezet.

Desalniettemin wens ik Freaky_Revolt heel veel sterkte toe!

Door magalaan, zaterdag 22 maart 2014 00:23

@Spekkie88,

Ik zie die steek in de rug niet zo sterk. Ze spreken af elkaar voorlopig niet meer te zien. Wat is voorlopig? Acht weken zou je als voorlopig kunnen zien. In acht weken kan een hoop gebeuren. Als deze mensen verliefd op elkaar zijn is acht weken best lang. Ik vermoed dat ze allebei ook niet weten, en het er moeilijk mee hebben. Ze hebben allebei een partner, hij heeft zelfs kinderen en wil zijn vrouw en kinderen niet verlaten. De kans bestaat dat deze bevlieging daarom hoe dan ook gedoemd is. Daarmee is echter de relatie van Freaky_Revolt niet gered, dat zal toch echt zelf heel hard aan moeten gaan werken.

Als je het vanuit Freaky_Revolt of een absolute moraal bekijkt dan is het ontrouw, bedrog, overspel, misachting, enz. Je kan het echter ook anders zien. Iemand voor wie de relatie al jaren een sleur is, en dan iemand tegenkomt en er verliefd op wordt en daar wel (even?) de romantiek vindt die ze in haar huwelijk mist. We leven niet meer in een tijd van samen tot de dood ons scheidt, hoe ellendig je je er ook bij voelt. In theorie is het natuurlijk netter als je het uitmaakt, voor je het met iemand aanlegt, maar zo werkt het in praktijk vaak niet. Een sleur houdt op als die doorbroken wordt op de een of andere manier. Bovendien is de klap voor Freaky_Revolt echt niet minder als ze het uitmaakt zonder een ander te hebben. Dan is de afwijzing nog veel persoonlijker.

Je wil je wel realiseren dat als je het gedrag van haar gaat definiëren in termen van verraad en sloerie, je in feite alle deuren al dicht hebt gegooid. Dan valt er inderdaad niets anders te doen dan op te stappen. Wat mensen hier onderschatten is dat dit een relatie is van 25 jaar en niet van 2 jaar. In 25 jaar bouw je samen ook een hoop op dat je niet zo maar wil opgeven. Het is best de moeite om daar voor te knokken. En dat is ook wel iets dat een vrouw wil zien bij een man, passie.

Wat je van een ander kan accepteren is een erg persoonlijke zaak. Als je ontrouw niet kan accepteren dan is het heel goed dat je dat in het begin van je relatie je partner duidelijk maakt. Als je ooit met een ander naar bed gaat dan is het voor mij definitief over, daar kan ik niet mee leven. Dat lijkt heel erg vanzelfsprekend maar is het niet. Als iemand in de verleiding komt, en dat kan altijd gebeuren, dan maakt het wel degelijk uit of deze in zijn/haar achterhoofd heeft dat daarmee de relatie op het spel wordt gezet. Dat kan net genoeg zijn om je direct al in te houden. Al zal ook dan net zo goed de relatie uitgaan als het een hopeloze sleur wordt, en dan zelfs zonder waarschuwing en nog minder kans op herstel. Want als het dan uitgaat heeft iemand echt de knoop doorgehakt. Zo een romance kan daarentegen een bevlieging zijn.

Probleem is dat deze persoon waarschijnlijk verliefd is en niet in een toestand om de definitieve antwoorden te geven en beslissingen te nemen die Freaky_Revolt graag wil horen. Toch wil je ook zien dat romantische gevoelens niet hoeven afdoen aan de diepe gevoelens die ze voor Freaky_Revolt ook heeft. Waarschijnlijk weet ze ook nog niet of het een bevlieging is of wat meer en wil daar achter komen.

Het is allemaal heel naar en pijnlijk, maar Freaky_Revolt draagt er zelf ook schuld aan. Als je pas aan je relatie gaat werken als het mis gaat, is net zo iets als je auto een onderhoudsbeurt geven als hij niet meer wil rijden. Een beetje zelfkritiek kan helpen om de dingen in een beter perspectief te brengen. Wanneer je alle schuld eenzijdig bij de ander legt, is er ook niets wat jij eraan kan doen, en maak jezelf in feite machteloos. Het is beter jezelf macht toe te dichten. En ook al helpt het de relatie niet redden, alles wat je verbetert aan jezelf zal je ook in nieuwe relaties ten goede komen, dat is nimmer weggegooid. Als je aan jezelf wil gaan werken is dit een goed moment om te beginnen. Als je de deur dichtslaat val je direct in zwart gat zonder dat je iets aan je zelf verbetert. Dan gaat het zelfmedelijden nog meer overheersen, waar je ook niet vrolijker van wordt.

Het is niet aan ons om uit te maken wat de juiste actie is voor Freaky_Revolt. Dat zal hij echt zelf moeten bepalen. Ik proef alleen dat Freaky_Revolt toch graag de zaak wil redden, hij is er nog niet klaar mee. En dan is het belangrijk om op een positieve manier te doen wat je kunt doen. Het maakt wel degelijk uit als je later tegen jezelf kan zeggen, het is niet anders, maar ik heb tenminste gedaan wat ik kon doen. Anders kan je met het knagende gevoel achterblijven dat je meer had moeten doen. De deur hard dicht slaan, vind ik geen slecht advies bij een relatie van twee jaar maar niet bij een van 25 jaar. Daar ben je ook niet binnen 1 jaar overheen zoals sommigen denken. Ik vind de schuldvraag in zulke zaken de minst interessante. Het leggen van de schuld lost namelijk niets op en staat een oplossing vaak in de weg.

Op dit moment zit Freaky_Revolt in afwisselende emoties van woede, jaloezie, angst, verdriet en dan toch weer liefde. Hij kan voorlopig de situatie het beste accepteren zoals hij is en zijn aandacht op zichzelf richten. Acceptatie brengt hem meer rust. Het goed om te accepteren dat hij machteloos is als het aankomt op de gevoelens van zijn vriendin, maar dat hij wel zichzelf kan verbeteren. Want proberen zijn vriendin te forceren kan slechts uitlopen op teleurstelling, gevoelens laten zich niet dwingen. Maar aan jezelf werken draagt wel vrucht. De uiteindelijke uitkomst ligt in de schoot de Goden, een mens kan alleen zijn best doen.

Door Tweakers user gordian, zaterdag 22 maart 2014 00:35

Andros schreef op vrijdag 21 maart 2014 @ 09:56:
Ja dit is kut, ja dit is vreselijk en nee, dit doe je niemand aan. Maar als jij je vriendin zo letterlijk bij gaat houden en compleet door het lint gaat omdat die telefoon twee uurtjes uit staat, dan kan ik wel begrijpen dat je vriendin het op een ander gaat zoeken. Vooral dat stukje komt mij nogal beklemmend over, je wil blijkbaar ten alle tijde weten waar ze is, met wie ze praat en gunt het meisje geen moment rust omdat je bang bent dat ze van je weg loopt. Zoiets loop uit de hand, logisch dat ze dan naar een ander gaat. Kleine tip, koel af, laat het meisje gaan want het vertrouwen in deze relatie is op deze manier genoeg verpest en zoek een andere metgezel waarbij het wederzijds vertrouwen er wel is. Niemand houdt er van voortdurend gecontroleerd te worden, dat gaat vroeg of laat nu eenmaal fout.
Hoe het op mij over kwam is als volgt: zijn vriendin gaat het bespreken met rogier en freaky kijkt even waar ze is. Dit betekent toch niet dat freaky dit altijd doet? Dit was op zich een essentieel iets voor de relatie en als je dan ziet dat ze iets onverwachts doet dan zet dat je aan het denken.

Zoals jij het beschrijft lijkt het alsof freaky dit altijd zou doen (daargelaten of dat zo is) en dat 't dan een wederzijds onvertrouwen schept.

Hoe dan ook was ik ontroerd door de emoties die in het bericht van freaky naar boven kwamen en snap ik ook dat hij 't op een dergelijke manier post. Die emoties moeten eruit, maar handel verstandig! Veel succes!

Edit:
Ik heb net de rest van de blogs gelezen en zie dat freaky vaker de iphone heeft gevolgt. Ook zag ik dat dit daarvoor uit goed vertrouwen gebeurde en dat ze 't van elkaar wisten en bij elkaar deden. Dan wist ze dus ook dat hij kon zien waar ze was en dat ze bewust haar telefoon uitzet om te verhullen waar ze was...

[Reactie gewijzigd op zaterdag 22 maart 2014 00:45]


Door magalaan, zaterdag 22 maart 2014 02:00

@ Andros,
Ik heb net de rest van de blogs gelezen en zie dat freaky vaker de iphone heeft gevolgt. Ook zag ik dat dit daarvoor uit goed vertrouwen gebeurde en dat ze 't van elkaar wisten en bij
elkaar deden. Dan wist ze dus ook dat hij kon zien waar ze was en dat ze bewust haar telefoon uitzet om te verhullen waar ze was...
Dat maakt het dan "ontrouw met voorbedachte rade"?

Het is gewoon fundamenteel fout om elkaar in de gaten te houden. Elke goede relatie bestaat bij de gratie van vertrouwen. Een Chinees spreekwoord zegt:
Als je iemand niet vertrouwt moet je hem niet in dienst nemen,
maar als je hem in dienst neemt, moet je hem vertrouwen
Ofwel in een goede relatie MOET je elkaar vertrouwen. Je kan geen goede relatie baseren op wederzijds wantrouwen, dan krijgt je zoiets als mutual assured destruction. Elkaar volgen is je relatie baseren op wantrouwen. Ik vind dat al een slecht voor werkgevers, laat staan voor je geliefde.

Het is ook heel dom omdat het als het ware ontrouw uitlokt. Wanneer je iemand namelijk vertrouwen schenkt dan geef je hem ook een motivatie om dat vertrouwen waar te maken, daar voelt hij zich ook goed bij. Wanneer je iemand laat merken dat je hem niet vertrouwt, dan wil hij dat vreemd genoeg ook waar maken. Wanneer partijen elkaar niet vertrouwen is dat geen motivatie om elkaars trouw te bewijzen, maar om proberen elkaar te slim af te zijn. Ze kunnen het vertrouwen namelijk niet verliezen, dat is er niet. En hoe kun je iemand vertrouwen die jou niet vertrouwt? Dat kun je evenmin, het spreekwoord zegt niet voor niets: Zo als de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Ik zal daarom nooit iemand vertrouwen die mij niet vertrouwt en evenmin zal ik loyaliteit aan zo een persoon voelen. Loyaliteit wordt dan vervangen door berekening. Voor goede mensen is vertrouwen iets dat je onvoorwaardelijk en vooraf schenkt. Voor maffioso is het inderdaad iets dat je moet verdienen. De maffiabaas vertrouwt jou pas enigszins als je telkenmale je trouw hebt laten zien.

Als je bang bent dat de ander je bedriegt, wat zegt dat dan over je zelfbeeld? Vind je jezelf niet waard om trouw aan te blijven? En als jij dat al niet vindt, waarom zou die ander daar dan anders over moeten denken? Omdat je haar in de gaten houdt?

Het is mij ook overkomen dat mijn relatie uitging omdat mijn vriendin het met een ander aanlegde. Ik ken de gevoelens maar al te goed. Ik heb er uit proberen te leren, goed naar mezelf gekeken en ik ben ook kritischer geworden met wie ik relaties aanlegde. Je wil zorgen dat je iemand vindt die op het zelfde level zit, en dezelfde waarden deelt. Ik ben ook meer gaan delen in relaties, attenter geworden.

Ik ben vaak langere tijd in het buitenland, genoeg gelegenheid om elkaar te bedriegen voor beiden. Maar ik zal je eerlijk zeggen, dat wij dat geen van beiden zouden kunnen doen zonder dat de ander het aanvoelt. Daar heb wij echt geen apparatuur voor nodig. Ik zou mijn partner ook niet meer op dezelfde manier in de ogen kunnen kijken. Ik zou mijn mond er over houden om haar niet te kwetsen en tegelijkertijd zou het aan mij knagen. Dat is een behoorlijke straf, vergis je niet. Voor de vriendin van Freaky_Revolt is nu wel prettig dat hij het weet en hij het zelf uitgevonden heeft. Wie zit er nu met de grote twijfel? Wat fijn om te weten wat je helemaal niet wil weten. In feite heeft hij door zijn gespioneer het probleem naar zichzelf verlegd.

En als je een sterk vermoeden hebt dat de ander vreemd gaat? Je wil het niet weten. In een zakelijke relatie heeft dat zin om de schade te beperken, maar in een liefdesrelatie is er niet zoiets als schade beperken. Wees niet bang, als de relatie slecht is, duurt het niet lang voor het toch klapt. Als je de relatie wil voortzetten wil je het niet weten, dat soort zekerheid verzuurt de relatie alleen. Wanneer het eenmaal uitkomt kan een relatie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Je kunt nooit meer voelen dat jij de enige bent voor die ander.

In plaats van elkaar te volgen kan je nog beter afspreken dat als het een keer gebeurd je elkaar vergeeft. Dan is er minder schade aan de relatie als het toch gebeurt. Het vertrouwen krijgt dan niet de opdonder die je nu hebt en herstel is ook gemakkelijker. Maar elkaar volgen levert je nooit iets goeds op. Het kan er toeleiden dat je wantrouwen de ander van je afstoot, zelfs legitimeert (Jij denkt dat ik het doe? Dan verandert er ook niets meer als ik het doe!). Een ander volgen maakt jouw geest ook alleen maar wantrouwender, je kan dingen gemakkelijker zwaarder voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn. Iedereen neemt hier bijvoorbeeld maar aan die twee seks gehad hebben. Dat hoeft helemaal niet, maar deze aanname maakt het wel een stuk gemakkelijker voor hen. Een oud spreekwoord zegt, niet voor niets:
WIe luistert aan de wand, hoort zijn eigen schand
Het meeleven van de mensen hier is hartverwarmend, maar laten we voorzichtig zijn met radicale conclusies trekken en Freaky_Revolt de ruimte te geven om het zelf op een rijtje te zeggen. Emoties zijn vaak niet de beste raadgevers.

Door Tweakers user Eelco.L., zaterdag 22 maart 2014 02:33

Ik neem aan dat je hiermee je gevoelens hebt kunnen uiten, trek je niet teveel aan van de trolls. Het feit dat je gepost hebt op een forum in plaats van direct actie te ondernemen zegt al genoeg. Volg in ieder geval de goede adviezen op die hier gegeven worden, en neem rust..

Door Tweakers user johncheese002, zondag 23 maart 2014 00:10

Dit vind ik echt een goed deel uit een spannende roman, met een crime passionele in het plot. Een beetje CSI achtig… :D

Als dit echt is, dan heb ik maar één raad: neem afstand. Je bent je aantrekkingskracht kwijt op je vriendin. Download alles van "David DeAngelo" en luister vooral zijn "Advanced Series 2nd edition" en "On being a man", leer begrijpen hoe aantrekkingskracht werkt. Je komt echt way to needy over zoals je in het verhaal jezelf beschrijft. Neem afstand, doe nonchalant, kraak haar kleding en uiterlijk een beetje 'cocky' af en pak je leven op- ga iets doen voor jezelf, ga alleen uit, whatever. Ga kort op reis, begin een movement voor iets, neem de leiding in iets wat in de buurt plaatsvindt en ignore haar eigenlijk grotendeels. Zeg dat je ook best wel bent uitgekeken en dat het idd tijd is voor iets nieuws. Eigenlijk zou je haar sowieso eruit moeten zetten, want een echte man accepteert geen 'second class behaviour' en je tong in andermans mond steken dan die van je eigen relatie is dat toch echt wel. Anders denkt zij: ik zou het nog niet bij hem kunnen verknoeien, al zou ik het willen! :D Een vrouw moet het gevoel hebben, moeite voor jou te moeten doen, niet andersom!!

Zij behoort gewoon op haar best te zijn, als zij bij jou is, als jij je quality-time met haar doorbrengt en niks minder dan dat. Als man behoor jij de 'selector' te zijn, niet zij.
Ofwel: get a life en ignore haar zoveel mogelijk. Als zij begint te piepen, dan denk je er nog maar heel goed over na, wat zij moet doen, om bij jou weer in de gratie te vallen. Wordt de bad-boy als het ware en ga weer je eigen leven leiden. Leer vrouwen aantrekken, mannen die dit beheersen, zijn sowieso beter in het behouden van relaties, omdat iedere relatie een sleur wordt- en dan uitdooft. Seen it, done it, been there myself. Ik bedoel niet dat je een gladde player moet worden ofzo, maar gewoon je eigen mannen leven leiden en jezelf hervinden hierin. Als je die stuff leert beheersen over je eigen leven, dan komt dat vrouwen gedoe vanzelf (dat is de bonus, als het ware!)

Prediction=boring. Prediction is discounted in het menselijk brein en telt niet meer mee als prikkel. Wordt dus iemand die unpredictable is en novelty-seeking, dat zorgt voor aantrekking, ook bij je eigen vrouw. Het gedrag wat je nu vertoont is een soort van 'unmature', je laat zien dat je geen conflicten kunt handelen/oplossen en dat je needy bent, zij kan nu alles doen en je smeekt haar nog. Niet echt aantrekkelijk voor haar!

Echt, serieus- als je die David DeAngelo audio-sessies beluistert (Engels), dan herken je je eigen situatie (dit komt zoveel voor namelijk, precies wat jij beschrijft in al je delen- jij bent een classic voorbeeld #legend zou ik zeggen) en weet je wat je te doen staat, om de zaak te lijmen. Get your attraction back!!! ;) Be a man, be the man- voor iedere vrouw en geef je vrouw het gevoel te moeten concurreren. Nog beter zoek je een goede praat vriendin (niet je zus) met wie je ook eens wat leuks doet. Laat je eigen vrouw werken voor je en moeite doen voor jou! Het is absoluut geen rocket science, attraction- je moet alleen wel weten hoe. Tijd voor een educatie dus. Luister naar DdA. Good luck! d:)b En wordt schrijver, je hebt talent.

[Reactie gewijzigd op zondag 23 maart 2014 01:30]


Door Tweakers user -RetroX-, maandag 24 maart 2014 08:34

@magalaan Wat ontzettend goed verwoord.

De titel is aangepast. Vraag me nu af of Freaky_Revolt dat zelf heeft gedaan of dat er een adje bezig is geweest.

Door Tweakers user Spekkie88, maandag 24 maart 2014 10:26

@Magalaan

Nogmaals ik begrijp wat je wil zeggen en ben het tot op zekere hoogte met je eens, er kan inderdaad een hoop gebeuren in die 8 weken.
Maar waar bij mij het mes steekt is het feit dat op de afspraak tussen Sandra en Rogier, waar besproken zou worden om afstand van elkaar te nemen er veel meer is gebeurt dan alleen praten. En daar val ik over, het gaat mij niet om de dingen die al gebeurt zijn waar beide de relatie hebben laten versloffen. En ik kan me ook best voorstellen dat de hele affaire een schreeuw om attentie is geweest, al vind ik dan wel dat als je die attentie hebt, je ook de affaire af moet kunnen breken.

Als je samen besluit om een nieuwe start te maken lijkt me dit toch een zeer slecht begin.

Door Tweakers user Monkeydancer, maandag 24 maart 2014 15:01

Het blijft nu wel akelig stil rondom Freaky_Revolt.

Door Tweakers user ranjo, woensdag 2 april 2014 23:11

Ik moet zeggen dat ik regelmatig kijk of er al een nieuwe post is in deze blog.. Ik hoop maar dat het goed gaat.

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 4 april 2014 08:43

Same here. Ben benieuwd wanneer (en óf) FR met een vervolg gaat komen.

Door Tweakers user boomr, maandag 14 april 2014 13:10

Ik ga niet zeggen dat ik me zorgen maak...maar hij is al een aantal weken niet meer op tweakers geweest! Terwijl hij toen bijna dagelijks een update poste....zit hij vast? ligt hij tussen 4 planken? Is t mis met FR? Of is hij gewoon te lui om zijn problemen nog langer met ons te delen?:)

Door Tweakers user Freaky_Revolt, dinsdag 15 april 2014 04:17

Nee, er is een hoop gebeurd.
Ik zal als het me lukt deze week een update geven.
Maar het kan ook volgende week worden.

Wel fijn dat er aan me gedacht wordt.

Thanks. :D

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.